miercuri, 25 ianuarie 2017

Daca te-ai apucat de sport, ti-ai putea lua si cateva modele de bratari fitness

Sportul a jucat dintotdeauna un rol important atat in viata barbatilor, cat si a femeilor, si in ciuda faptului ca acestia nu dispun de cele mai bune conditii pentru practicarea sporturilor preferate, din cauza unei infrastructuri defectuoase, exista cateva aspecte prin care oricand se pot monitoriza si imbunatati performantele. Indiferent daca este vorba de fitness, de jogging, fotbal, baschet sau tenis, pe piata exista cateva modele de bratari fitness care vor face viata mult mai usoara tuturor practicantilor datorita functiilor incorporate.



Functii

In plus, cand se observa faptul ca activitatea este imbunatatita, orice persoana va avea un sentiment de implinire si va cauta mijloace prin care sa evolueze continuu. In schimb, pentru a ajunge aici, in primul rand este nevoie de alegerea bratarii fitness potrivite care poate sa monitorizeze activitatea intrucat acestea au in vedere cateva functii de baza, precum masurarea batailor pe minut, distanta parcursa, viteza de deplasare, numarul de pasi efectuati, cronometru si nu numai.

Pentru toata lumea

Aceste dispozitive sunt foarte usor de folosit, se pot conecta prin intermediul Bluetooth-ului la telefon pentru ca toate functiile sa fie accesibile si cu toate ca bateriile sunt de dimensiuni reduse, de mai putin de 100 mAh, acestea pot functiona chiar si 3-4 saptamani fara a fi incarcate. Chiar daca exista diferite modele de bratari fitness, de cele mai multe ori diferenta poate fi observata in aspectul propriu zis si nu neaparat in caracteristici.



Preturi bune


Marele avantaj este ca aceste gadgeturi sunt accesibile pentru toate buzunarele, preturile fiind chiar si de sub 100 de lei, iar cei interesati pot testa dispozitivele in cadrul showroom-ului iUni din Bucuresti pentru a fi siguri ca fac cea mai buna alegere. In schimb, cei care stiu deja ce isi doresc, pot plasa o comanda direct pe site, care sa fie livrata la domiciliu prin curier, in cel mai scurt timp. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu