luni, 5 decembrie 2016

Jaluzelele exterioare ne protejeaza de frig si caldura

Jaluzelele exterioare reprezinta o modalitate moderna de infrumusetare a locuintei, fiind confectionate din diferite materiale, care asigura o multime de avantaje. Astfel, cele mai comune sunt cele fabricate din aluminiu, deoarece sunt foarte eficiente si isi indeplinesc rolul asa cum se cuvine, insa se pot adapta si la aspectul fiecarei locuinte, clientii avand posibilitatea de a le personaliza.

O izolare grozava

Cei care aleg jaluzele exterioare din aluminiu se vor bucura de temperaturile optime atat in cursul iernilor friguroase, cat si a verilor toride. Datorita lamelelor confectionate din aluminiu, razele soarelui nu mai patrund in interior, astfel ca este mai usor sa se pastreze racoarea, in timp ce iarna, vantul si precipitatiile nu se mai resimt direct in ferestre care mai apoi transmit temperatura in interior. Astfel, acestea sunt cu pana la 20% mai eficiente, clientii bucurandu-se de mai mult confort. In plus, nici zgomotele de afara nu vor mai fi la fel de deranjante, iar in interior se asigura un mediu linistit si relaxant.

Mai multa intimitate

Orice locuinta ar trebui sa fie intima, confortabila si cat mai primitoare, insa acest aspect nu poate fi asigurat intotdeauna in cazul celor amplasate foarte aproape de alte cladiri sau chiar direct pe strazi intens circulate, motiv pentru care niste jaluzele ca cele de aici sunt ideale in acest sens.

Fara musafiri nepoftiti

Cel mai comun loc prin care hotii aleg sa patrunda intr-o locuinta sunt ferestrele, insa daca acestea sunt protejate de astfel de jaluzele, musafirii nepoftiti nu vor mai avea nicio alta modalitate prin care sa ajunga inauntru.

Controlarea luminii


Nu in ultimul rand, prin intermediul unui astfel de sistem care este foarte usor de folosit, se poate controla gradul de luminozitate permis in incapere. Mai mult, in functie de preferinte, se poate apela la un sistem de actionare manuala sau automata, cea din urma fiind o varianta mai confortabila, insa care implica costuri mai ridicate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu