sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Si iar cu masina in service....

         Stiti ca se zice ca exact atunci cand ai mai mare nevoie de un lucru, nu poti ajunge la el sau nu te poti folosi de el? Ei bine, la mine s-a indeplinit aceasta zicala din plin. Aseara cand ma intorceam de la restaurantul de unde luasem cina cu sotia mea, am avut parte de un incident nefericit: un idiot cu o Dacie uitata de Dumnezeu pe pamant nu a franat din timp la semafor si mi-a turtit un pic spatele masinii. Nu ar fi fost necazul asa de mare daca a 2-a zi nu ar fi trebuit sa il iau de la aeroport pe partenerul nostru de afaceri din Austria.

Dupa ce mi-am pus mainile in cap ca tot romanul cand are parte de o belea, m-am calmat un pic si am pus mana pe telefon incercand sa gasesc o solutie la aceasta problema. Am sunat la cateva firme mai serioase care putea oferi servicii de inchirieri auto cu sofer dar toate erau ocupate si aveau rezervat absolut totul pentru inca 3, 4 zile. 

Cu chiu cu vai, printr-o interventie de la un prieten am reusit sa intru in legatura cu managera de la InternationalTop Bucuresti si dupa lungi rugaminti am reusit sa o induplec sa-mi inchirieze o masina pentru a 2-a zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu