joi, 30 octombrie 2014

Tehnologie noua....dar degeaba

          Desi de ani buni de zile au aparut si alte surse de obtinere a energiei electrice, nu sunt folosite de foarte multe persoane fiindca majoritatea sunt reticente atunci cand vine vorba de tehnologie noua.
O foarte buna metoda de a obtine curent electric, de exemplu, este prin folosirea panourilor solare.
           Desi cei mai multi dintre noi suntem convinsi ca in zilele in care este innorat afara nu putem produce curent electric, eu o sa va demonstrez contrariul.
           In ultimii ani, tehnologia a avansat foarte mult si panourile solare moderne produc energie electrica chiar daca afara este innorat sau temperatura este cu multe grade sub zero. Totul depinde de tehnologia cu care au fost construite si mai ales in ce conditii sunt instalate.
Pentru ca panourile solare sa dea randament maxim ele trebuie amplasate pe un teritoriu unde raditia solara este foarte mare si respectivul loc primeste multa lumina de la soare.
          Ei bine, Romania fiind o tara cu o clima temperat continentala este o zona perfecta pentru producerea curentului electric folosindu-ne de panourile solare. Nivelul de radiatie solara pe care il primeste tara noastra la nivelul intregului an  este peste media tarilor din Europa....deci merita investita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu